Wat is Steyler?

Weet jij nooit wat je aan moet doen als je 's morgens voor je kledingkast staat en sta je daarom lang te draaien voordat je eindelijk wat aan hebt? Dan is het misschien een idee om je wat meer te verdiepen in de bekende stylisten die er allemaal rond lopen. En ook is het mogelijk om op internet bepaalde combinaties te ontdekken die je dan zelf kan samenstellen met je eigen kledingstukken. Er zijn natuurlijk een aantal kleuren en kleding combinaties die echt not done zijn om samen te dragen.

Een schitterende look

Ben jij juist het tegenovergesteld van het hiervoor beschreven en vind je het heerlijk om kleding outfits samen te stellen dan is het beroep stylist echt iets voor jou. We kennen allemaal het programma wel De Mode Politie die mensen van de straat halen die fout combinatie aan hebben, kledingtrends dragen van 3 jaar geleden of ze zich niet kleden naar hun figuur. Deze mensen zorgen er dan met een metamorfose voor dan deze persoon er weer helemaal hip en gestyld bij loopt. En dat is precies wat jij kan doen als je stylist wordt. Mocht het stylen juist meer een hobby zijn dan kan je ook beginnen met een online blog waar je prachtige looks op presenteert.

Wat heb jij leuke kleren aan vandaag!

Op onze website de Steyler.nl vind je alle informatie omtrent leuke en sublieme outfits waarbij je we mooie looks tonen. Daarnaast geven we je in samenwerking met verschillende bekende kleding shops meer tips omtrent het samenstellen van een schitterende outfit, zo zal iedereen jouw prachtige kleding combinatie opmerken. Het maakt niet uit of je een groot budget of juist een klein budget heb zolang je aandacht besteedt aan je uiterlijk kan iedereen er super mooi uitzien. En naast de kledingstijlen zullen wij ook interieur stijlen verwerken op deze website.