SEO

Geplaatst op: 17-03-2014

SEO is al tijden niet meer alleen de afkorting voor de directeur van een bedrijf. Bij het onderhouden van een website dient veel moeite gestoken te worden in goed SEO. Het kan  extra geld en klanten voor uw bedrijf opleveren, maar wat is het en is het ook voor uw bedrijf van belang? In het artikel hieronder leest u alles over SEO, zodat u weet wat het is, of het relevant is voor u en hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Gevonden worden op jou vakgebied

SEO zorgt ervoor dat u gevonden wordt als een persoon op zoek gaat naar uw diensten. Stel u maakt maatkasten. SEO zorgt ervoor dat u gevonden wordt als iemand zoekt op bijvoorbeeld “nieuwe kast” in zoekmachines als google of Bing. De klanten die op uw website komen zijn potentiële klanten van uw diensten. Het is dus belangrijk om de klanten te bereiken die opzoek zijn naar uw dienst of goederen! SEO is dus belangrijk voor iedere website. U kunt zelf al een idee vormen van waar potentiele klanten u op proberen te vinden door gebruik te maken van gratis tools voor een zoekwoorden onderzoek (tip: gratis tools voor een zoekwoorden onderzoek van SEO Marktplaats). Een een zoekwoorden onderzoek helpt in kaart brengen waar potentiele klanten van u naar op zoek zijn. Met de juiste tools zijn deze zoekwoorden eenvoudig te vinden. Steyler helpt u met het inrichten van uw SEO, zodat u op de juiste plek gevonden wordt. Ook met externe factoren zoals social media en linkbuilding helpen wij u graag. In samenwerking met u stellen wij een zo optimaal mogelijke linkbuilding strategie samen die past binnen uw budget en die resultaat opleverd. Door ons grote netwerk en samenwerkingen met professionele linkbuilding bureaus zoals de beste linkbuilding strategie van Beste Bloggers weten wij altijd het resultaat te behalen. U krijgt dan een linkbuilding strategie die al heel snel resultaat zal opleveren en zichzelf eenvoudigweg terug verdient.

Conversie verhogen

Heeft u al eens goed nagedacht wat een bezoeker moet doen als deze op uw website komt? Moeten ze iets kopen, invullen, hun gegevens achterlaten of bellen? Als u weet wat de bezoekers van uw website moeten doen, kunnen wij u helpen om dit te bereiken. Door middel van verschillende analyses komen we erachter wat de struikelblokken zijn. Eenmaal verwijderd zal uw website aanzienlijk effectiever worden én blijven!

Specialist

Steyler heeft veel kennis op het gebied van SEO en webite optimalisatie! Alleen Google hanteert al ongeveer 200 factoren, waarop de websites geselecteerd worden wanneer er gezocht wordt op een bepaalde term. Steyler heeft jarenlange ervaring op dit gebied en helpt ook u graag met de expertise die hieruit is opgedaan. Wij laten u graag succesvolle projecten zien. Deze hebben zich inmiddels bewezen als succesvolle voorbeelden voor website optimalisatie. Website optimalisatie voor uw website? Maak ook uw website vindbaar en rendabel met professionele website optimalisatie! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op het gebied van SEO!