Modeflaters

Geplaatst op: 20-09-2013

Wil jij die modeflaters voorkomen en altijd tip top verzorgt uit zien dan hebben wij voor jou een aantal styling tips op een rijtje gezet waar je direct mee rekening kunt houden bij het bezoek aan een kledingwinkel. Daarvoor beginnen we met een aantal mode missers die vaak gemaakt worden en naar voren komen in het straatbeeld.

Het mag een maatje groter zijn.

Veel mensen hebben geen strak model of figuur en hebben daarom wat meer rondingen. Om een enigszins goed gevoel te krijgen wordt er vaak gekozen voor een m'tje of een s'je dat eigenlijk niet past. Door het dragen van een te strak shirt of broek worden de rondingen die je hebt alleen maar versterkt. Ga liever voor een maatje groter, die je echte maat is, hierin zul je ook fijner voelen. En dat zul je dan ook uitstralen! Een goede kledingwinkel zal je hier direct advies over geven.

De regenboog.

De kleuren, ze zijn niet altijd even makkelijk te combineren en dat is dan ook waar het vaak fout gaat. Ook zijn er bij elke persoon een aantal kleuren te bedenken die passen bij jou huidskleur en haarkleur. Ga bij jezelf na gaan welke kleuren jou beter maken en welke kleuren jou juist bleker maken en afzwakken. Zo kunnen niet alle blonde mensen onder ons altijd wit en andere licht kleuren dragen, deze kleuren laten namelijk een bleken look achter. Iedereen heeft een aantal kleuren die minder bij hun haarkleur of tint passen waardoor deze beter vermeden kunnen worden.

Van top tot teen gekleed.

Vergeet bij een mooie look niet een paar passende schoenen. Het komt vaker voor dat mensen een prachtige look hebben samengesteld maar dan deze outfit af maken met een paar afgetrapte schoenen. Dit zal er voor zorgen dat aandacht hier naar toe gaat in plaats van naar je mooie outfit. Zorg er dus voor dat je een nieuw paar schoenen koop of je schoenen een poets beurt geeft.

Draag iets langers op een leggings.

Ze kwamen een aantal jaren helemaal op in het mode beeld en kunnen een perfect uitkomst bieden op een iets wat koudere dag. Maar vaak worden leggings in combinatie gedragen die echt niet kunnen, zo heb je de te lange legging die mee in schoenen gaat of wat dacht je van een legging niet eigenlijk niet nodig is. Ook veel oudere mensen kiezen ervoor een legging te dragen, ga bij jezelf na of het nog bij je leeftijd kan of eigenlijk niet. Let ook op bij het dragen van een legging dat het niet gelijk is als een broek, je dient er dus echt iets over heen te dragen dat langer is.

De bovenstaande aspecten kan je beter voorkomen in je look om zo geen modeflatters te maken. Mocht je geïnteresseerd zijn in een aantal tips die je look kunnen verbeteren, dan is een bezoekje aan de online kledingwinkel van Uniq kleding aan te raden.