Kleding tips

Geplaatst op: 20-09-2013

De kleding tips waardoor jij nooit meer een modeflatter meer zult maken en je zult beschikken over een passende look voor elke gelegenheid vind je hier. Kies de kleding tips uit die passen bij jou. Met kleding tips van steyler ga je altijd goed gekleed. Heb je zelf kleding tips? Laat het ons weten.

Start met de basis.

Het is van belang om over een aantal basics te beschikken die de basis zullen zijn van je look. Onder de basis items vallen onder meer de volgende kledingstukken: topjes in zwart, wit, huidskleur, een goede jeans, een mooie handtas in effenkleur, een neutraal jasje, een zwarte broek en vergeet de schoenen niet die overal bij matchen.

Neutrale tinten.

Door je kledingkast aan te vullen met een aantal items in neutrale kleuren zul je gemakkelijk outfits kunt samen stellen. Bij deze kleuren kan je denken aan bruine tinten, gebroken wit, beige en natuurlijk de grijze en blauwe tinten niet te vergeten.

Volg de modemusthave en trends.

Om je look elk seizoen weer af te stellen op de trends is het van belang om een aantal items te kopen in de seizoens kleuren. Deze items zullen zorgen voor een eye catcher in je outfit.

Maak je look af.

Ben je er vandaag in geslaagd om een leuke en sublieme outfit samen te stellen dan maak je deze af met een paar mooie accessoires. Hierbij kan je denken aan schitterende sieraden, een bijpassende tas en een leuke sjaal.

Zorg voor variatie.

Zeggen mensen vaak dat bruin helemaal jouw kleur is of dat je altijd gekleed bent in het zwart dan is het misschien een idee om te gaan voor wat meer variatie. Door niet altijd te kiezen voor een kleur die bij je past of je favoriete kleur breng je een verloop aan in je kledingkast. En ben je juist altijd te vinden in neutrale kleuren gekleed? Ga dan nu eens voor een trend kleur of een leuke opvallende kleur en deze combineer je natuurlijk met de items die je al bezit.