Lifestyle

Ook in je huis kan er een specifieke stijl worden teruggevonden waarop al je meubeltjes hebt afgesteld. Maar natuurlijk begint het inrichten van een huis al eerder namelijk bij het kiezen de kleuren waarbij de vloer hierop zal worden afgesteld en ook het de verf en het behang van jouw woning. Er zijn meerdere manieren waarbij je hulp kan krijgen bij de inrichting van je eigen huisje. Zo kunt je een echt interieur stylist raadplegen of je kan er voor kiezen om op het internet inspiratie op te doen. Hieronder kan je verschillende interieur stijlen vinden waarvoor je kan kiezen als je start met het inrichten van je huisje.

Design/modern.

Hou jij van strak en opgeruimd dan is deze stijl die bij jou past. De design stijl kenmerkt zich als strakke inrichting, rustige kleuren waarbij een opvallende kleur naar voren kan komen met mooie metalen accessoires. Veel mensen kiezen niet voor deze stijl omdat hij koud zou overkomen en geen gezellig sfeer zou wekken echter is niet altijd nodig. Je kan van een modern en design huis zeker een gezellig huis maken met de nodige meubeltjes en accessoires. Denk hierbij aan sublieme lampen, een lekker tapijt of een warme openhaard.

Landelijk/romantisch.

Gezellig, sfeervol en vriendelijk zo wordt deze interieur stijl vaak omgeschreven. De stijl wordt vaak teruggevonden in boerderijen en landelijke woningen. Wanneer je in een huis binnen komt dat ingericht is in de landelijke stijl dan ontvang je gelijk een warm welkom. In deze stijl komt vaak hout terug en ook vele andere natuur elementen. Een landelijke/romantische huisstijl kan een stoere of juist een lieve richting hebben. Bij de stoere stijl zijn er wat meer grove  meubels en details. De lieve richting laat meer zachte kleuren en leuke romantisch details zien.

Royal chique/klassiek.

De klassieke woon inrichting heeft stijlvolle oude elementen die jaren mee gaan, denk hierbij aan een mooie leren bank of een hout kast. Daarnaast komen ornamenten in het plafond ook vaak terug bij deze inrichting. De eyechatcher in royal chique/klassieke inrichting is de kroonluchter die in heel veel verschillende modellen en soorten bestaan waardoor er ook eentje voor jouw huis bij zit.

Artikelen

Interieur styling

Categorie: Lifestyle / 20-09-2013 12:58

Naast dat vele vrouwen elke dag bezig zijn met een mooie look te combineren en weer leuk voor de dag te komen, is ook het huis een item waar de stylisten weer helemaal kunnen los gaan. En ja hoor ook in jouw huis kunnen missers gemaakt worden. Ga je binnenkort op jezelf wonen of gaan jullie samen verhuizen naar een nieuwe woning dan kan je be

Lees meer...