HTML / CSS

Geplaatst op: 17-03-2014

Twee belangrijke begrippen van een website zijn HTML en CSS, zij bieden enorm veel opties en  zijn onmisbaar in de huidige online wereld. In dit artikel zullen we u kennis laten maken met HTML en CSS. Na het lezen van dit artikel weet u hoe HTML en CSS ook voor u belangrijk kunnen zijn! Ook wordt duidelijk hoe Steyler u kan helpen met uw project of website. Laten we eerst eens bekijken wat HTML en CSS precies zijn.

HTML

HTML is de broncode voor vrijwel iedere website. Het geeft aan hoe de website werkt en hoe deze in elkaar steekt. HTML heeft over de laatste jaren veel ontwikkeling ondergaan. Zo is HTML 5 het nieuwe script dat dynamische beweging mogelijk maakt, zonder gebruik te maken van Flash. Hierdoor zijn de websites sneller, beter vindbaar en beschikbaar op Ipad en Iphone. HTML5 kan ook u vele mogelijkheden bieden!

CSS

Waar HTML zorgt voor de inhoud van de pagina zorgt CSS voor het uiterlijk van de pagina. CSS zorgt ervoor dat het uiterlijk van de gehele pagina gemakkelijk aangepast kan worden. Daarbij zorgt het voor snellere laadtijden en een betere online vindbaarheid. CSS biedt vele voordelen en brengt u terug in controle over het uiterlijk van uw website! Met één druk op de knop kunt u het uiterlijk van uw hele website veranderen!

Onze service

Een website van Steyler is altijd voorzien van HTML en een CSS systeem, waardoor uw website behalve inhoudelijk ook technisch goed in elkaar steekt. U kunt hem gemakkelijk bijhouden en ook zoekmachines kunnen er prima mee uit de voeten. We gaan graag met u bekijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Daarnaast laten wij u graag voorbeelden zien van succesvolle projecten. Snel en gemakkelijk een professionele website die up to date blijft! Steyler helpt u graag bij het bereiken van uw resultaten!