Hosting

Geplaatst op: 17-03-2014

U heeft er misschien al wel eens van gehoord, hosting. Wat is het? Wat doet het? En heb ik het nodig? Deze vragen worden beantwoord in het onderstaand artikel. Steyler staat voorop in het delen van kennis en geven van service, dus ook op het gebied van hosting! Heeft u na het lezen van dit artikel nog steeds vragen? Neem dan contact met ons op! Steyler helpt u graag met het begrijpen van onze diensten, zodat u een juiste keuze kunt maken!

Hosting

Wat is dat eigenlijk? Hosting is als het kavel waar u een huis op bouwt, maar dan op het internet. Het geeft u een plek waar u uw website op kunt plaatsen. De server maakt deze plek beschikbaar en zorgt voor een goede snelheid, lage down time en goede service , in het voorbeeld is de server vergelijkbaar met de gemeente. Hosting ligt dus ten grondslag aan uw website, goede hosting is dan ook essentieel voor een goede website. Steyler helpt u graag bij het kiezen van de juiste hosting.

Belangrijke aspecten

Net zoals alle andere aspecten heeft ook hosting een aantal belangrijke beoordelingscriteria. Zo is het belangrijk dat u voldoende webruimte heeft. Als uw website te groot is voor de webruimte zal deze niet volledig worden weergegeven. Ook is het belangrijk dat de servers van uw host weinig downtime hebben, dat wil zeggen dat uw website ten alle tijden online bereikbaar moet zijn.  Het is belangrijk dat de fouten snel en juist hersteld worden, zodat de website snel weer bereikbaar is. Een goede service is daarom van groot belang.

Steyler hostingservice

Ook op het gebied van hosting zal Steyler u voorzien van een passende oplossing. U bent verzekerd van de juiste hosting voor uw website! Uw website zal snel laden, goed toegankelijk zijn en in geval van nood is er een goede service beschikbaar. Dat alles maken wij mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief van slechts een paar euro per maand. Steyler hosting iets voor u? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer informatie!