Domeinnaam registratie

Geplaatst op: 17-03-2014

Wanneer u besluit dat u ook op internet bereikbaar moet zijn komt er veel op u af vaak wordt er over begrippen gesproken die u nog niet begrijpt. Domeinnamen zijn daar een goed voorbeeld. Hieronder leggen we u uit wat een domeinnaam is, hoe u er een registreert en hoe Steyler u kan helpen bij het kiezen en vastleggen van een domeinnaam. Zoals altijd mag u een vraag stellen wanneer u daar behoefte aan heeft!

Domeinnaam

Een domeinnaam is als het adres van uw huis, het is de naam ingetypt wordt of gezocht wordt wanneer ze naar uw bedrijf op zoek zijn. In de meeste gevallen wordt de bedrijfsnaam gebruikt als domeinnaam, zoals Steyler.nl hierboven. U kunt echter ook uw dienst samenvatten en als domeinnaam gebruiken, zoals: fashionlifestylewebdesign.nl. Creatief zijn met uw domeinnaam kan bezoekers opleveren die u vinden via zoekmachines, Steyler helpt u graag bij de keuze van uw domeinnaam.

Domeinnaam registreren

Om een domeinnaam eigen te maken dient deze geregistreerd te worden. De domeinnaam wordt dan voor een bepaalde tijd aan u verbonden. Dit tijdsbestek kan wisselen tussen enkele jaren tot 25 jaar of zelfs meer! Wanneer de tijd verstreken is, wordt het domein opnieuw aan u aangeboden. Pas als u deze niet opnieuw registreert wordt deze weer vrijgegeven. Steyler helpt u graag bij het registreren van een domeinnaam! Neem contact met ons op om te kijken hoe we u van dienst kunnen zijn!

Steyler Domeinnaam service

Steyler heeft al jarenlang ervaring met het kiezen en registreren van de juiste domeinnamen. We bekijken graag met u wat de verstandigste keuzes zijn, voor de domeinnaam en de extensie. Wilt u een .nl of een .com en wat is slimste? Binnen enkele eenvoudige stappen bekijken we wat voor u het meest effectief zal zijn. Wellicht is het overnemen van een domeinnaam met historie een optie voor u. In samenwerking met services voor domein verkoop van Mr domein kunnen wij u een groot aantal domeinen aanbieden. Deze zorgen voor een veel snellere start van uw nieuwe project. Maar welke domeinnaam u ook kiest, u bent verzekerd van online succes. Er zit immers veel tijd in uw online aanwezigheid!