CMS

Geplaatst op: 17-03-2014

Ik wil wel een website, maar ik heb geen tijd om te leren hoe ik deze bij moet houden. Is er een manier hoe ik mijn website zelf bij kan houden zonder dat ik daar enige technische kennis voor nodig heb? Jazeker! Er zijn duizenden websites online, als het moeilijk was om een website bij te houden was dat wel minder geweest. De meesten maken gebruik van een CMS, wat ervoor zorgt dat u gemakkelijk toegang krijgt tot uw website.

Content management system

CMS de afkorting voor Content Management System zorgt ervoor dat het bijhouden van een website kinderspel is. U logt gemakkelijk in vanaf iedere locatie die over internet beschikt. U upload gemakkelijk uw teksten en deelt ze in door middel van kopjes, afbeeldingen en video's. Het is mogelijk om pagina's in te voegen, te verwijderen en aan te passen. Met CMS bent u dus zelf verantwoordelijk voor uw website, zonder dat  daar technische kennis voor nodig is!

Toegang tot uw bestanden

Thuis, op het werk, op vakantie of bij via uw telefoon. Als u een internet verbinding heeft, heeft u toegang tot uw CMS en dus ook uw website. U heeft dus altijd en overal toegang tot uw bestanden! Houd uw website ten alle tijden snel op de hoogte en versterk daarmee de band met uw bezoeker! Steyler helpt u bij het ontwikkelen van een passend CMS systeem, zodat uw website een ware toevoeging aan het internet is.

Steyler CMS

Steyler vindt het belangrijk dat u controle heeft over uw eigen website! Daarom hebben websites van Steyler altijd een eigen CMS, zodat u ze zelf op ieder moment kunt bijwerken. Het CMS systeem van Steyler is gemakkelijk in gebruik terwijl het zeer uitgebreid is. Van eenvoudig blog tot webshop, ons cms helpt u vooruit. En het resultaat laten wij u in vele voorbeelden zien. U hoeft dus weinig moeite te doen om uw website juist bij te werken! Wilt u ook een website met een CMS, zodat u gemakkelijk uw website kunt bijwerken? Neem dan contact met ons op!