SEO

Geplaatst op: 17-03-2014

SEO is al tijden niet meer alleen de afkorting voor de directeur van een bedrijf. Bij het onderhouden van een website dient veel moeite gestoken te worden in goed SEO. Het kan  extra geld en klanten voor uw bedrijf opleveren, maar wat is het en is het ook voor uw bedrijf van belang? In het artikel hieronder leest u alles over SEO, zodat u weet wat het is, of het relevant is voor u en hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Gevonden worden op jou vakgebied

SEO zorgt ervoor dat u gevonden wordt als een persoon op zoek gaat naar uw diensten. Stel u maakt maatkasten. SEO zorgt ervoor dat u gevonden wordt als iemand zoekt op bijvoorbeeld “nieuwe kast”. De klanten die op uw website komen zijn potentiële klanten van uw diensten. Het is dus belangrijk om de klanten te bereiken die opzoek zijn naar u! SEO is dus belangrijk voor iedere website, Steyler helpt u met het inrichten van uw SEO, zodat u op de juiste plek gevonden wordt.

Conversie verhogen

Heeft u al eens goed nagedacht wat een bezoeker moet doen als deze op uw website komt? Moeten ze iets kopen, invullen, hun gegevens achterlaten of bellen? Als u weet wat de bezoekers van uw website moeten doen, kunnen wij u helpen om dit te bereiken. Door middel van verschillende analyses komen we erachter wat de struikelblokken zijn. Eenmaal verwijderd zal uw website aanzienlijk effectiever worden én blijven!

Specialist

Steyler heeft veel kennis op het gebied van SEO en web optimalisatie! Alleen Google hanteert al ongeveer 200 factoren, waarop de websites geselecteerd worden wanneer er gezocht wordt op een bepaalde term. Steyler heeft jarenlange ervaring op dit gebied en helpt ook u graag met de expertise die hieruit is opgedaan. Wij laten u graag succesvolle projecten zien. Deze hebben zich inmiddels bewezen als succesvolle voorbeelden. Maak ook uw website vindbaar en rendabel! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op het gebied van SEO!